Yritys

Suunnittelu ja Valvonta Wanne Oy (SVW) on vuonna 2012 perustettu kattojen, julkisivujen ja porrashuoneiden korjausrakentamisen suunnitteluun ja valvontaan erikoistunut yritys.

SVW:n toimitusjohtaja Mika Wanne (rkm) on alan johtava ja arvostettu asiantuntija, jolla on lähes kolmen vuosikymmenen työkokemus kattojen ja julkisivujen korjausrakentamisesta.

Julkisivujen rakennusteknisten töiden valvontaa suorittaa myös kokenut Olli Palonen.

Maalarimestari Hanna Backmanilla on 15 vuoden työkokemus maalaus-, koristemaalaus- kultaus, kipsi- ja betonikoristetöistä. Hanna tekee väritutkimuksia ja värityssuunnittelua lähinnä porrashuoneissa sekä suunnittelee ja valvoo porrashuonesaneerauksia, ikkuna- ja ovikunnostuksia sekä kaikkia pintakäsittelytöitämme.

Droonikuvauksista vastaa ammattitaidollaan Elmeri Wanne.

SVW:n palveluihin kuuluu suunnittelu- ja valvontatöiden lisäksi värisuunnitelmien laadinta, asbesti- ja haitta-ainekartoituksien teko, urakan kilpailuttaminen, sopimuksien laadinta sekä työturvallisuus- ja kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävät, työmaakokoukset, vastaanotto-, jälki- ja takuutarkastukset sekä taloudelliset loppuselvitykset.  Jokaiseen kohteeseen työt toteutetaan tilaajan haluamassa laajuudessa. SVW toimii myös asiantuntijana korjausrakentamisen kohteissa ja kauttamme voi tilata asiantuntijalausuntoja.

Soita