Yritys

Suunnittelu ja Valvonta Wanne Oy (SVW) on kattojen ja julkisivujen korjausrakentamisen suunnitteluun ja valvontaan erikoistunut yritys. SVW:n palveluihin kuuluu asbesti- ja haitta-ainekartoituksien teko, kunnostus- ja uusimistöiden suunnitelmien laadinta, urakan kilpailuttaminen, sopimuksien laadinta, työn valvonta sekä työturvallisuus- ja kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävät, työmaakokoukset, vastaanotto-, jälki- ja takuutarkastukset, taloudelliset loppuselvitykset. Jokaiseen kohteeseen työt toteutetaan tilaajan haluamassa laajuudessa. SVW toimii myös asiantuntijana korjausrakentamisen kohteissa ja kauttamme voi tilata asiantuntijalausuntoja.

SVW:n toimitusjohtaja Mika Wanne (rkm) on alan johtava ja arvostettu asiantuntija, jolla on lähes kolmen vuosikymmenen työkokemus kattojen ja julkisivujen korjausrakentamisesta.

IMG_1749

 

Maalarimestari Hanna Backman on aloittanut Suunnittelu ja Valvonta Wanne Oy:n palveluksessa tammikuussa 2016. Hannalla on usean vuoden työkokemus maalaus-, koristemaalaus- kultaus, kipsi- ja betonikoristetöistä.

Hanna tekee väritutkimuksia sekä suunnittelee ja valvoo porrashuonesaneerauksia ja kaikkia maalaustöitä.

Soita